top of page

Over Vanilla

Mijn naam is Indy Nelissen, 22 jaar en trotse eigenaar van Patisserie Vanilla en Theetuin Vanilla op de Roode Vennen.

IMG_1627[4667].jpg
e8bb960e-d6e6-4ccd-8bee-f9026fdde183.JPG

Mijn liefde voor bakken is altijd al aanwezig geweest, zolang ik me kan herinneren. Daarom besloot ik vier jaar geleden mijn droom achterna te gaan en mijn eigen patisserie bedrijf op te zetten. Dit deed ik destijds nog naast mijn voltijd studie. Nu kan ik met trots zeggen dat ik zowel de banketbakkersopleiding als een specialisatiejaar patisserie en chocolaterie in België succesvol heb afgerond.

 

Tijdens mijn opleiding kreeg ik de kans om deel te nemen aan wedstrijden en mocht ik zelfs het kampioenschap banket regio Zuidoost 2019 winnen. Dit leerde me dat het gebruik van pure ingrediënten en unieke smaken het verschil kunnen maken, iets wat we op heden toepassen in onze producten.

 

 In 2024 kreeg ik de kans om mijn bedrijf uit te breiden met een unieke theetuin. Dit was een grote stap omdat ik vanaf dat moment ook met een leuk enthousiast team mag samenwerken. Bij Theetuin Vanilla kunt u op locatie genieten van ons heerlijke gebak en high tea's in een prachtige omgeving. Voel je welkom om een keer langs te komen, te proeven van ons heerlijk gebak of om iets lekkers mee naar huis te nemen!

bottom of page